Velkommen til Campus BLÅ, Stig!

Stig Selvåg

Denne høsten er det to nye lærere på plass ved Campus BLÅ Videregående skole. En av dem er Stig Selvåg.

Stig Roger Selvåg er 56 år gammel, født og oppvokst på Foldereid i Namdalen. Fra 1999 til 2014 har han vært lærer ved BBU, Salhus og Hilstad skole. De siste fire årene har han vært rektor ved Hilstad skole.

– Jeg søkte meg til Campus BLÅ for å lære en ny skole og bransje å kjenne, og jeg gleder meg til å jobbe nærmere næringslivet. Skolen har et godt omdømme som jeg ønsker å være med på å videreutvikle, sier Selvåg.

På fritiden er det musikk og friluftsliv som opptar Stig.

– Jeg liker Brønnøy og Sør-Helgeland på grunn av den storslåtte naturen og musikklivet her. Jeg har vært glad amatørmusiker siden 1980, og drev aktivt med hundesledekjøring og hundeoppdrett fra 1992 til 2016. Det skal også nevnes at jeg er glad i fagene mine, og leser mye om skole og fag på fritiden også.

Nå er skoleåret ved Campus BLÅ Videregående skole godt i gang.

– Jeg har blitt tatt godt imot her, og trives med mine nye kolleger. I tillegg er det store planer både for Campus BLÅ og området her på Toft, og det blir spennende å være med på den utviklingen.