Takk for et flott 2021 – velkommen 2022!

Foto Joran Horn-5

Elever og lærere ved Campus BLÅ Videregående skole tar seg nå en velfortjent juleferie. Rektor Alexander Halsen ønsker alle en riktig god jul og velkommen tilbake til skolen i 2022.

2021 nærmer seg slutten – en hektisk høst og travle desemberdager er over – og våre elever og lærere tar nå en velfortjent juleferie. 

Vi legger bak oss et halvår med både faglige og sosiale høydepunkt. Elevene har vært på fagtur til Aqua Nor i Trondheim og vært på både bær- og jaktturer. De har arbeidet med settefiskprosjekt, gjennomført praksis og fått erfare både båtkjøring, krankjøring og mye mer.

Innspurten av skolehalvåret ble preget av koronatiltak, også dette året går vi en annerledes julehøytid i møte med mindre omgang med venner enn mange har planlagt. Husk at selv om det er noen begrensninger og avstandsregler er det viktig å holde den digitale kontakten med hverandre. Og det er lov å møtes ute i frisk luft!

Vi gleder oss til å ta imot alle våre elever igjen i 2022, og er klare for nye erfaringer og opplevelser med bedriftsbesøk, fagturer, skolebesøk, kursing og mye mer. 

Riktig god jul og godt nytt år!

Alexander Halsen, rektor ved Campus BLÅ Videregående skole.