Din kurspartner i BLÅ næring

Våre kurstilbud

Campus BLÅ Kurssenter er et sertifiser kurssenter som tilbyr sertifisert sikkehetsopplæring, maritime kurs og fagkurs. Ved vårt kurssenter i Brønnøysund gjennomfører vi stedsbaserte og hybride kurs.

Vi arbeider kontinuerlig med å gjøre kursene våre tilgjengelig som heldigitale e-læringskurs. Disse vil gjøres tilgjengelig fortløpende etter hvert som de blir produsert.

Vi har en rekke åpne kurs i vår kurskalender, men vi  tilbyr også skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker bedriftsinterne kurs. For tilbud om bedriftsinterne kurs nås vi på telefon: 91 92 11 07 eller på e-post.

Maritime kurs

Campus BLÅ tilbyr ulike maritime kurs rettet mot BLÅ næring. Vi tilbyr Dekksoffiser kl. 6 (D6-utdanning) med tilhørende tilleggskurs D6: Slep og ankerhåndtering og D6: LøfteoperasjonerVi tilbyr også Grunnleggende sikkerhetsopplæring (IMO-50) og Grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdateringskurs (IMO-50).

Fagkurs

Våre fagkurs er under kontinuerlig utvikling og produksjon. Vi tilbyr Kurs i praktisk styrearbeid, Varme arbeider, båtførerkurs, akvakulturkurs for privatister og fiskevelferdskurs. Vi arbeider med å ferdigstille et moderne e-læringskurs i fiskevelferd og har tilbud om E-læringskurs i fôring.

 

Sikkerhetsopplæring

Det sertifisert sikkerhetsopplæringstilbudet vårt omfatter Truckfører T1, T2, og T4, G20 - Kranførerkurs, G4 - Bro- og traverskran og G8 - Lastebilkran.

Trykk her for å se komplett kurskalender

Dersom du har kursønsker utover vår kursportefølje er du velkommen til å ta kontakt!

Expo_Dubai_partnerlogo_112